Over Mijnschoolinfo

We houden van onderwijs en van internettechnologie. Met Mijnschoolinfo brengen we die twee werelden bij elkaar. 

Voor ouders en leerkrachten
Ouders spelen de belangrijkste rol in de ontwikkeling van kinderen. Door een goede informatievoorziening en korte lijntjes met school, kunnen ouders hun kinderen helpen bij het onderwijs. Tegelijkertijd zijn leerkracht drukke professionals die behoefte hebben aan slimme en eenvoudig te gebruiken tools om ouders te informeren en bij school te betrekken.

Verbeteringen
Dat is waar wij hard ons best voor doen. Voor de komende jaren hebben we nog een heel aantal ideeën voor het verbeteren van Mijnschoolinfo. In nauwe samenwerking met de scholen zullen we daar verder inhoud aan geven.

Bewezen technologie
Mijnschoolinfo is in 2011 gestart. Inmiddels maken honderden scholen gebruik van ons platform. Mijnschoolinfo heeft veiligheid en privacy hoog in het vaandel staan. Zo wordt Mijnschoolinfo gehost op Nederlandse servers. Verder heeft elke school zijn eigen database met daarin alleen de gegevens van die school. Ook is Mijnschoolinfo uitgebreid getest op dataveiligheid.

Meer dan Mijnschoolinfo
Mijnschoolinfo is gebouwd door Taal&Digitaal uit Buitenpost. Taal&Digitaal is een innovatief internetbedrijf dat al meer dan tien jaar software maakt voor scholen en bedrijven. Taal&Digitaal bouwt onder meer websites voor scholen, maar heeft ook het leerplatform Bloomwise ontwikkeld. Ook daardoor weten we wat er leeft in het onderwijs.

Mijnschoolinfo

Ried 8, 9285 KK, Buitenpost
Nederland

KVK 53086740
BTW nr. NL850740599B01

info@mijnschoolinfo.nl

Over Mijnschoolinfo

Het team achter Mijnschoolinfo bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen met een directe link met de basisscholen. Als ouders van kinderen die zelf naar de basis- en het voortgezet onderwijs gaan, weten wij wat in de praktijk de vraag is.

Ondersteuning

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat Mijnschoolinfo voor u kan betekenen? Wij staan u graag te woord.

 088 31 33 777 
(ma t/m vrij van 09.00 uur t/m 16.00 uur)

 

Of maak gebruik van onze support pagina.