NOT beurs 2015 27 t/m 31 januari 2015

Bezoek ons van 27 januari t/m 31 januari 2015 in de Jaarbeurs in Utrecht in de gezamelijke ESIS - Mijnschoolinfo stand.

Hal 11, stand E 028.

Via onderstaande link kunt u zich aanmelden. Graag begroeten wij u op onze stand!

https://www.databadge.net/not2015/reg/?link=b20774345e4b4c9e4a10

Specifieke instructies voor de overgang naar het nieuwe schooljaar voor scholen die een actieve koppeling met ESIS hebben

01.07.2014 Elke wijziging in Esis wordt direct, via de koppeling Esis - Mijnschoolinfo gesynchroniseerd in Mijnschoolinfo.  Dat wil zeggen dat indien u een nieuwe leerling in Esis invoert, deze nieuwe leerling automatisch in Mijnschoolinfo wordt gezet en dat de leerlingen die de school verlaten, inclusief hun ouders (indien zij geen kinderen meer bij u op de school hebben), worden verwijderd.
Zodra u de nieuwe groepsindeling in Esis actief heeft gezet, wordt deze nieuwe groepsindeling in Mijnschoolinfo doorgevoerd.

Meer informatie

Specifieke instructies voor de overgang naar het nieuwe schooljaar voor scholen die geen actieve koppeling met ESIS hebben

01.07.2014 Zodra uw Leerling Administratiesysteem is bijgewerkt voor het nieuwe schooljaar, kunt u een Edexml bestand exporteren uit uw Leerling Administratie Systeem met alle nieuwe gegevens.

Meer informatie

De Opening van het nieuwe schooljaar

01.07.2014 Het nieuwe schooljaar komt eraan. De nieuwe groepsindeling voor het nieuwe schooljaar staat binnenkort in uw Leerling Administratie Systeem.

Wij hebben in Mijnschoolinfo de functionaliteit toegevoegd dat elke school zelf de jaarovergang in Mijnschoolinfo kan doorvoeren.
 
Scholen zonder Esis koppeling kunnen zelf de nieuwe groepsindeling voor het nieuwe schooljaar aan de hand van een Edexml bestand, dat ge-exporteerd is uit uw Leerling Administratie systeem, importeren in Mijnschoolinfo. 
Bij scholen die een actieve koppeling met Esis hebben, wordt de nieuwe groepsindeling automatisch in Mijnschoolinfo doorgevoerd zodra de nieuwe groepsindeling in Esis op actief is gezet.
 
We hebben tevens een extra functionaliteit toegevoegd.

- Mailings die nu in Mijnschoolinfo staan, kunnen worden gearchiveerd en hoeven niet te worden gewist.
- Mailings die reeds zijn verstuurd, kunnen handmatig door de directie/administratie worden verwijderd.
- Agendapunten blijven in principe staan  tenzij u besluit de agendapunten van het afgelopen jaar te wissen. De agendapunten die in de toekomst liggen, blijven onaangetast. U kunt nu dus al agenda items voor het nieuwe schooljaar aanmaken.

- Scholen met de Esis koppeling aan, kunnen zelf activatiemails gaan sturen op schoolniveau.

Aanpassing Berichtenmodule

26.06.2014 De berichtenmodule is bedoeld voor e-mail berichten op individueel niveau of bijvoorbeeld naar kleine groepen zoals MR etc. De berichtenmodule werkt zo dat de ontvanger het e-mailadres van de verzender niet ziet. Bij de huidige aanpassing zijn de volgende nieuwe mogelijkheden ingebouwd.

Meer informatie
Pagina 4 van 11
  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal