Mijnschoolwebsite

November 2015 - MijnschoolWebsite

MijnSchoolWebsite  

Bent u voor uw school op zoek naar een nieuwe website? Mijnschoolwebsite ontwikkelt websites voor scholen. Er is een integratie tussen Mijnschoolinfo en websites gemaakt door Mijnschoolwebsite mogelijk. De integratie tussen deze twee, maakt het voor u makkelijk om content voor uw schoolwebsite bij te houden.

Zo kan een nieuwsbrief gemaakt in Mijnschoolinfo met één druk op de knop geplaatst worden op de Mijnschoolwebsite. Ook uw schoolagenda gemaakt binnen Mijnschoolinfo, kan gekoppeld worden naar Mijnschoolwebsite.

Uiteraard is Mijnschoolwebsite responsive en daarmee geschikt voor de schermen van alle apparaten. www.mijnschoolwebsite.nl

Meer informatie

Introductie MijnESISInfo App

November 2015 - Introductie MijnESISInfo App

MijnESISInfo App             

 
Afgelopen week presenteerden wij tijdens de Rovict Klantendagen de introductie van MijnESISInfo App. De ontwikkeling van de MijnESISInfo App is een samenwerking tussen Rovict en Mijnschoolinfo. 

Meer informatie

Mijnschoolinfo organiseert seminar Privacy en Oudercommunicatie

September 2015 - Seminar Privacy en Oudercommunicatie

Arcamax verzorgt een seminar voor stichtingen en directeuren voor het bespreken van de verschillende aspecten van de privacywetgeving en de consequenties voor het communicatiebeleid met ouders. Daarnaast komen de eisen aan bod die gelden voor de relatie tussen derden-leveranciers en stichtingen.  

Meer informatie

Werking van de ESIS > Mijnschoolinfo koppeling

Augustus 2015 - werking van ESIS > Mijnschoolinfo koppeling

Voor de scholen die gebruik maken van de eenzijdige koppeling met ESIS zetten we hieronder nog een keer op een rijtje hoe deze koppeling precies werkt en wat u moet doen om ervoor te zorgen dat de gegevens in zowel uw LAS als Mijnschoolinfo blijft werken zoals het bedoeld is. 

Meer informatie

E-mail rapportage statistieken

Juli 2015 - E-mail rapportage statistieken

Om u gedetailleerd inzicht te geven in wat er gebeurt met de door u verstuurde mailingen, ontwikkelden we een tool : de e-mail rapportage statistieken.

Door de e-mailrapportage statistieken heeft u als schoolmedewerker zelf het overzicht bij welk e-mailadres de mailing is afgeleverd, of (nog) niet afgeleverd is.
Bij vragen van ouders/verzorgers, kunt u nu zelf verifiëren of de mailing verstuurd is of niet en wat hier de reden van is.

Meer informatie
Pagina 2 van 11
  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal