Mijnschoolinfo organiseert seminar Privacy en Oudercommunicatie

September 2015 - Seminar Privacy en Oudercommunicatie

Arcamax verzorgt een seminar voor stichtingen en directeuren voor het bespreken van de verschillende aspecten van de privacywetgeving en de consequenties voor het communicatiebeleid met ouders. Daarnaast komen de eisen aan bod die gelden voor de relatie tussen derden-leveranciers en stichtingen.  

Hieronder de reactie van stafmedewerker communicatie Eva Grosslot van de Stichting Surplus na het volgen van het seminar:

“Het seminar over privacy dat Jeroen Harinck verzorgde voor al onze directeuren was een eyeopener. Eigenlijk wisten we de meeste dingen al wel maar Jeroen maakte ons bewust van de verstrekkende gevolgen van een matig privacy-beleid. Dit heeft ertoe geleid dat we onmiddellijk zijn gestart met het kritisch bekijken van de gedragscodes die we al hebben en het opsporen van gaten in ons beleid. Door de presentatie van Jeroen hebben we nu echter vooral op ons netvlies dat privacy-beleid maar zo sterk is als het gedrag waarmee het wordt uitgevoerd. In een toekomst waarin alles ‘in the cloud’ staat dienen we ons vooral daarvan bewust te zijn en dit op speelse wijze ook mee te geven aan de kinderen die we begeleiden.”

Voor nadere informatie en het plannen van een seminar, stuur een email naar info@mijnschoolinfo.nl 

  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal