Versie 2.3.0 is live

Groningen, 24 december 2012

Vandaag is versie 2.3.0 van mijnschoolinfo live gegaan. De nieuwe versie bestaat onder andere uit de update van versie 1.0 van de oudergesprekkenmodule naar de geheel vernieuwde oudergesprekkenmodule 2.0.

Door de nieuwe mogelijkheden draagt deze module onder andere bij aan nog meer ouderbetrokkenheid van de ouders. Voor de school zijn er in de nieuwe oudergesprekkenmodule een aantal extra mogelijkheden toegevoegd waardoor het gemak nog meer vergroot wordt voor de school om oudergesprekken in te plannen (de oudergesprekkenmodule maakt standaard deel uit van de basismodule).

Uiteraard blijft het ook mogelijk om met de komst van de nieuwe oudergesprekkenmodule oudergesprekken te kunnen inplannen via de App van mijnschoolinfo voor de ouders/verzorgers! Daarnaast zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd voor nog meer gebruikersvriendelijkheid.

Nieuwsgierig naar de nieuwe mogelijkheden van de geheel vernieuwde oudergesprekkenmodule? Neem dan contact met ons op en wij vertellen graag over de nieuwe mogelijkheden.

  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal