Nieuwe versie Mijnschoolinfo

Eerder deze week is er een nieuwe versie van Mijnschoolinfo gelanceerd (versie 2.4.1).
Nieuw in deze versie zijn:

  • Koppeling met ESIS (leerling administratie systeem)
  • Exporteren van oudergegevens
  • Gebruikersnaam en wachtwoord onthouden (ingelogd blijven)
  • Overzicht niet geactiveerde ouderprofielen

Koppeling met ESIS
Er is een eenzijdige koppeling met ESIS gerealiseerd welke ervoor zorgt dat wijzigingen in het pakket ESIS binnen enkele minuten ook beschikbaar zijn in Mijnschoolinfo. Bestaande scholen wordt geadviseerd eerst een recent EDEX xml bestand naar de Mijnschoolinfo support desk te sturen, alvorens deze koppeling te activeren.

Exporteren van oudergegevens
Via het "School" menu is nu de optie "Exporteren" aanwezig. Op deze manier kan er eenvoudig een export gemaakt worden van de oudergegevens. De export wordt aangeleverd in CSV (komma gescheiden waardes) formaat. Dit bestand kan eenvoudig in Microsoft Excel of OpenOffice Calc geopend worden.

Gebruikersnaam en wachtwoord onthouden
Op het inlogscherm van Mijnschoolinfo, is nu de optie "Aangemeld blijven" aanwezig. Wanneer u deze optie aanvinkt tijdens het inloggen, blijft u ingelogd in Mijnschoolinfo. Maakt u gebruik van een publieke computer zorgt u er dan voor dat u uitlogt via de optie "Uitloggen" rechtsbovenin het scherm.

Overzicht niet geactiveerde ouderprofielen
Via de optie "Statistieken" in het "School" menu, kan nu ook een afdrukbaar overzicht gegenereerd worden van non-actieve ouderprofielen. 

  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal