Module voor vrije groepen beschikbaar

De module voor het maken van vrije groepen binnen Mijnschoolinfo is beschikbaar. Met de 'vrije groepen' kunnen eenvoudig willekeurige groepen worden gemaakt van willekeurige gebruikers van Mijnschoolinfo. Deze kunnen via de mailingmodule worden voorzien van informatie.

Zo kan er een groep gemaakt worden van leerlingen van de plusklas, of kunnen de ouders
en of verzorgers die deelnemen aan de medezeggenschapsraad in een groep worden geplaatst. Ook diverse groepen medewerkers kunnen vanaf nu in aparte groepen worden geplaatst, zodat scholen Mijnschoolinfo ook voor de interne communicatie kunnen gebruiken.

Verbeteringen systeem
Naast de module voor de vrije groepen zijn er ook aanpassingen doorgevoerd in bestaande modules. Zo is er een vernieuwde tekstverwerker die het gebruik van foto’s en filmpjes in de vrije tekstveld ondersteunt. Ook zijn er uitgebreide filteropties doorgevoerd in het overzicht van de mailings. Verder zijn er nog een aantal kleinere wijzigingen doorgevoerd die het gebruik van Mijnschoolinfo makkelijker maken.

Mijnschoolinfo

Ried 8, 9285 KK, Buitenpost
Nederland

KVK 53086740
BTW nr. NL850740599B01

info@mijnschoolinfo.nl

Over Mijnschoolinfo

Het team achter Mijnschoolinfo bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen met een directe link met de basisscholen. Als ouders van kinderen die zelf naar de basis- en het voortgezet onderwijs gaan, weten wij wat in de praktijk de vraag is.

Ondersteuning

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat Mijnschoolinfo voor u kan betekenen? Wij staan u graag te woord.

 088 31 33 777 
(ma t/m vrij van 09.00 uur t/m 16.00 uur)

 

Of maak gebruik van onze support pagina.