Leerplatform Bloomwise binnen Mijnschoolinfo

Maak nu gratis kennis met ons leerplatform gekoppeld aan Mijnschoolinfo. Mede door de huidige situatie heeft Mijnschoolinfo gewerkt aan een naadloze koppeling tussen Mijnschoolinfo en het door ons ontwikkelde leerplatform Bloomwise. Op deze manier heeft u de mogelijkheid om interactive huiswerkopdrachten klaar te zetten voor uw leerlingen. 

(afbeelding: lessen kunnen worden opgebouwd uit verschillende onderdelen. Dit kunnen informatieve onderdelen zijn, opdrachten en vragenlijsten).


Resultaten & voortgang
Daarbij kunt u de voortgang per leerling of groep eenvoudig volgen. Zo is voor school en leerlingen inzichtelijk hoe lang er aan een opdracht is gewerkt en wat het resultaat van de opdracht is.

(afbeelding: groepsleerkrachten vinden een voortgangsoverzicht per les, groep, leerling of lesonderdeel).


Een eigen portfolio
Verder kunnen leerlingen via een aanwezig portfolio opdrachten inleveren, die beoordeeld kunnen worden door leerkrachten.

(afbeelding: portfolio bijdrages kunnen worden toegevoegd uit een toegewezen les of als losstaande bijdrage.)

Wij stellen het leerplatform de rest van het schooljaar gratis beschikbaar voor scholen die gebruikmaken van Mijnschoolinfo. Wilt u de mogelijkheden verkennen? Stuur dan direct een mail en we doen er alles aan om je school vandaag nog aan te sluiten.

Mijnschoolinfo

Ried 8, 9285 KK, Buitenpost
Nederland

KVK 53086740
BTW nr. NL850740599B01

info@mijnschoolinfo.nl

Over Mijnschoolinfo

Het team achter Mijnschoolinfo bestaat uit enthousiaste en gedreven mensen met een directe link met de basisscholen. Als ouders van kinderen die zelf naar de basis- en het voortgezet onderwijs gaan, weten wij wat in de praktijk de vraag is.

Ondersteuning

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat Mijnschoolinfo voor u kan betekenen? Wij staan u graag te woord.

 088 31 33 777 
(ma t/m vrij van 09.00 uur t/m 16.00 uur)

 

Of maak gebruik van onze support pagina.