Uitbreidingen in Mijnschoolinfo

November 2015 - Uitbreiding in Mijnschoolinfo

Mijnschoolinfo introduceert nieuwe functies 

Groepspagina's

Binnenkort wordt een nieuwe functie binnen Mijnschoolinfo actief. In de Groepspagina kan de leerkracht bestanden / documenten overzichtelijk toevoegen zodat deze te delen zijn met ouders/verzorgers. De Groepspagina's geven de mogelijkheid tot het bijhouden van een fotoalbum. Daarnaast ontwikkelen we binnen de Groepspagina een blog, waar eventueel reacties door ouders/verzorgers geplaatst kunnen worden. Als laatste kunnen documenten worden geupload die een ouder weer kan downloaden. 

De Groepspagina is toegankelijk voor ouders/verzorgers die via hun kind gekoppeld zijn aan deze groep.

Mijnschool ELO

MijnschoolELO is een ELO die geschikt is voor persoonlijk leren. Met de ELO kan de school eenvoudig lessen maken en beschikbaar stellen voor groepen leerlingen, maar ook voor individuele leerlingen. De leerkracht kan de vorderingen van de leerlingen direct online volgen. Ook maakt de ELO adaptief leren mogelijk. MijnschoolELO is dan ook een moderne ELO die klaar is voor gepersonaliseerd onderwijs. 

Mijnschoolfactuur

Mijnschoolfactuur is een module die scholen en/of ouderraden in staat stelt zeer gemakkelijk facturen te sturen per groep of naar  alle ouders. Het betreft hier bijvoorbeeld schoolgeld of geld voor de schoolreis.
Ouders kunnen betalen via de bank of via automatisch incasso. De school kan precies bij houden wie er wat betaald heeft. De informatie over betalingen wordt getoond binnen Mijnschoolinfo. 
Mijnschoolfactuur kan ook gebruikt worden als losse module, dus niet gekoppeld aan Mijnschoolinfo.

  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal