Huisstijl integratie

Op veler verzoek hebben wij onder de knop "School" een kleurkeuze knop ingevoerd. Hiermee kunt u de kleuren van de applicatie aanpassen aan de huisstijl van uw school. In principe is iedere kleur vertegenwoordigd. Indien u bijvoorbeeld wel de PMS kleuren van uw website kent maar de hexcodes die deze applicatie gebruikt niet, dan kunt u door middel van een conversie tabel de juiste hexcode opzoeken. Zie hiervoor http://www.edigita.com/pantone.php of http://goffgrafix.com/pantone-rgb-100.php.

Naar de toekomst toe kunt u ook het inlogscherm aanpassen aan uw huisstijl.

Aangezien elke school zijn eigen website heeft, bestaat er de mogelijkheid dat u binnen uw eigen website een inlogknop maakt wat doorverwijst naar ons inlogscherm. U hoeft alleen maar de regel: https://schoolnaam.mijnschoolinfo.nl aan deze knop te koppelen en de gebruiker kan direct inloggen in de applicatie zonder eerst de naam van de school te hoeven opzoeken. 

U kunt als stichting maar ook als school ook een eigen app met eigen logo laten registeren in de app stores. Ook dat verhoogt de zichtbaarheid van uw school. De app koppelt weer aan onze applicatie. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met jeroen.harinck@mijnschoolinfo.nl.

Een voorbeeld van een school die een eigen app heeft laten is de Peetersschool in Amsterdam. Via deze app komen de gebruikers bij Mijnschoolinfo terecht.
 

  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal