Scholen die ook gebruikmaken van Mijnschoolinfo

Hier een aantal slimme basisscholen

deelnemende basisscholen logo's

Het is snel, simpel en gemakkelijk

Den Haag, 10 november 2015

Wij gebruiken op de O.G. Heldringschool een aantal jaar Mijnschoolinfo. Alle communicatie vanuit school gaat nu vanuit de leerkracht via Mijnschoolinfo. het is snel, simpel en gemakkelijk. Ook de ouders kunnen via de berichten de leerkrachten snel vinden. Door de koppeling met ESIS is het beheer van de ouders en kinderen minimaal. Ook de laatste ouderavonden hebben we via Mijnschoolinfo gedaan. Geen losse briefjes en binnen een dag hebben de meeste ouders zich al ingeschreven.

Maurits Knoppert - Onderwijskundig ICT-er O.G. Heldringschool - Den Haag 

Veel sneller en gemakkelijker communiceren

Amsterdam, 24 augustus 2015

Als Peetersschool zijn wij heel blij met de keuze voor Mijnschoolinfo. Sinds wij de samenwerking zijn aangegaan kunnen wij veel sneller en gemakkelijker met de ouders communiceren. Voorheen moesten e-mails altijd in deellijsten verstuurd worden omdat het anders als spam werd aangemerkt. Dat is nu gelukkig voorbij.

Ook de ouders zijn blij met onze keuze voor Mijnschoolinfo omdat zij de relevante informatie altijd binnen handbereik hebben en ook snel kunnen reageren op berichten of oproepen. Hoewel de website van de school ook wordt gebruikt is vooral de Mijnschoolinfo App veel gebruikt door onze ouders.

Een aantal keer hebben wij contact met Mijnschoolinfo gezocht om mogelijke verbeteringen aan te geven. Ook dit jaar zijn weer een aantal van deze verzoeken bekeken en aangepakt door Mijnschoolinfo. Erg prettig en klantvriendelijk dus.

Jeroen Oomen

Directeur Peetersschool - Amsterdam

Inplannen 10 minuten gesprekken, echt super leuk!

Rheden, 21 november 2014

“Het werkt trouwens goed, die oudergesprekken inplannen in Mijnschoolinfo. We hebben de 10 min gesprekken ook ingepland via Mijnschoolinfo nu, echt super leuk! Ouders vonden het ook prima en iedereen had zich super snel ingeschreven. Van tevoren hadden we even een berichtje in de "Kwetters" gedaan, met dat ouders zich op tijd in moeten schrijven, zeker wanneer ze de meeste keus willen hebben i.v.m. broertjes zusjes. Op de dag dat ik de mail had verzonden naar iedereen, hadden bijna alle ouders zich al ingeschreven.

 

Manon Nienhuis - Mauritiusschool Rheden

Echt super!

Hellevoetsluis, 18-12-2012

Dit is echt een goede, leuke en zeer bruikbare oplossing voor communicatie met ouders! Onze ouders waren vrijwel allemaal meteen enthousiast en snappen meteen hoe het werkt. De lay-out is duidelijk en gebruiksvriendelijk. Erg van deze tijd en een zee van mogelijkheden.

Als school hebben we er weinig werk aan. En dan die app voor apple en android: echt goed!
Helpdesk werkt erg snel, we hebben een prettig contact. Echt super!

Natasja van der Weg
Administratie obs de Brandaris

Helder, goede lay-out en gebruiksvriendelijk

Tytsjerk, 12-07-2012

Op it Lemieren zijn we heel erg tevreden, het portaal wordt bijna dagelijks gebruikt voor informatieverstrekking naar onze ouders.
De informatie komt goed over, want we merken dat alle ouders er positief op reageren.
De losse briefjes komen nauwelijks meer voor en ook briefjes van derden
(bijvoorbeeld het jeugdwerk van Tytsjerk) worden ingescand en digitaal verstuurd via mijnschoolinfo.
Het aanmaken van nieuwe leerlingen en nieuwe ouders gaat soepeltjes en geven geen noemenswaardige problemen.
Kortom een goede keuze en een geweldige aanvulling voor de informatieverstrekking!
Helder, goede lay-out en gebruiksvriendelijk.

Hendrik van der Heide
Ict-er CBS it Lemieren

Werkt prima en is het geld dubbel en dwars waard

Reeuwijk, 2-07-2012

Ik heb het afgelopen anderhalf jaar samengewerkt met de mijnschoolinfo in een communicatiepilot. Dat heeft geleid tot een totaaloplossing op het gebied van communicatie. Dat werkt als volgt: Ouders maken éénmailig een persoonlijke account aan. Daar geven ze ook een emailadres op.

Vanaf dat moment ontvangen de ouders alle communicatie vanaf school via de mail. Maar ze kunnen ook door in te loggen op hun persoonlijke account alle verzonden mailings van het hele jaar zien, inschrijven voor tien minuten gesprekken, hun kind ziek melden, hun kind aanmelden voor het overblijven, etc. Daarnaast kunnen alle ouders de app downloaden en kunnen ze bovengenoemde acties ook op de telefoon uitvoeren. Tevens is er een prima helpdesk.

Je verdient de  € 3,- alleen al terug op de kopieerkosten die enorm afnemen. Werkt prima en is het geld dubbel en dwars waard. Ouders vinden het geweldig en komt enorm professioneel over.

Ron de Bruijn
School directeur

Tevreden gebruiker van Mijnschoolinfo

Ochten, 6-9-2012

We werken nu al een paar maanden met Mijnschoolinfo. Wekelijks versturen we onze nieuwsbrief. Het werken met de invulbriefjes gaat heel gemakkelijk. In korte tijd heb je een formulier gemaakt met een open of een meerkeuze vraag. De antwoorden van ouders worden overzichtelijk getoond.

We hebben afgelopen week voor het eerst ouders de 10-minutengesprekken laten inplannen. Dit bespaart heel veel tijd. Als we een keer een vraag hebben over hoe iets werkt, dan wordt daar snel door Mijnschoolinfo op gereageerd. We zijn tevreden gebruikers van Mijnschoolinfo.

Alexander Wieringa
Directeur CBS Rehoboth

Prachtig systeem de 10-minutengesprekken

Buitenpost, 15-6-2012

Ik vind het een prachtig systeem om zelf in te kunnen tekenen op een tijd voor de 10-minutengesprekken. Wat mij betreft dus geslaagd.

Loïs
Ouder

De voordelen van Mijnschoolinfo ervaren

Buitenpost, 3-6-2012

Als ouder heb ik dit jaar het voordeel van mijnschoolinfo kunnen ervaren. Het is super!
Nooit meer briefjes die kwijt raken of door de kinderen vergeten worden om mee te nemen.
Afspraken met de leerkrachten worden getoond zodat die ook niet vergeten kunnen worden.
Alle informatie kun je gemakkelijk even teruglezen zodat je niet naar een briefje hoeft te zoeken.
Tevens scheelt dit ook nog veel papier.

Wij zijn alleen maar positief!

Tineke
Ouder

Wat een gemak de App van Mijnschoolinfo

Groningen, 24-04-2012

De App is heel erg handig. Vooral de agenda!

Marjan van den Berg
Ouder

Onderwijs 3.0, de App van Mijnschoolinfo

Reeuwijk, 23-04-2012

Vandaag heb ik de schoolapp gedownload. Wat een geweldig product is dit. De ouders van OBS De Venen kunnen vanaf vandaag via deze app hun kind ziek melden, een tien minuten gesprek plannen, de laatste schoolinformatie lezen en bijvoorbeeld het woonadres van een vriendje opzoeken. Onderwijs 3.0.
Wat ontzettend goed.

Ron de Bruijn
School directeur

Tijdwinst met inroosteren 10 minutengesprekken

Reeuwijk, 22-12-2011

Inmiddels maken we ruim drie maanden gebruik van Mijnschoolinfo.nl. Voor het eerst hebben we de tien minuten gesprekken ingeroosterd via het internet. Wat een tijdwinst, zeg. Daar waar onze administratie een dag bezig was met het maken van een mooi soepel rooster deden de ouders het nu zelf.

Ron de Bruijn
School directeur

Onder de indruk van de helpdesk; deskundig en accuraat

Reeuwijk 31-11-2011

"Sinds een maand zijn wij bezig Mijnschoolinfo te implementeren op onze school.
Onze eerste ervaringen zijn zeer positief. Vanuit mijnschoolinfo hoop ik onze ouders nog beter te informeren dan nu reeds het geval is. We hebben een hoog verwachtingspatroon van de digitale inroostering voor de tien minuten gesprekken en ook denk ik op schoolniveau veel te kunnen besparen op kopieerkosten. Ik ben onder de indruk van de helpdesk; deskundig en accuraat."

Ron de Bruijn
School directeur

De helpdesk werkt snel en deskundig. Een aanrader!

Nieuwegein, 2-11-2011

Eind schooljaar 2010-2011 zijn wij gestart met mijnschoolinfo. Ik ben zeer tevreden over de mogelijkheden:

  • snelle communicatie naar ouders: nieuwsbrieven, mededelingen over activiteiten e.d.
  • plannen 10-minutengesprekken.

De helpdesk werkt snel en deskundig en staat open voor suggesties ter verbetering/aanvulling. Een aanrader dus!

Jetty Haalboom
Schooldirecteur

In 2 minuten is een 10 minutengesprek ingeroosterd

Groningen, 12-12-2011

Wij als school maken inmiddels geruime tijd gebruik van mijnschoolinfo. Het versturen van een nieuwsbrief met invulbriefjes werkt erg goed. De
respons van de digitale invulstrookjes is overzichtelijk weergegeven met statistieken. Dat scheelt enorm veel tijd.  Ook is de respons veel hoger dan bij het papieren invulstrookje. Die blijft vaak onderin de tas hangen als de juf er niet meerdere keren om vraagt!

Het gebruik van de oudergesprekkenmodule bespaart veel tijd. In 2 minuten is een klas ingeroosterd. Onze ouders vinden het heel gemakkelijk dat ze het thuis allemaal kunt invullen.

De service van mijnschoolinfo vind ik super! Altijd snel en deskundig antwoord. En als er een probleem is wordt het binnen de kortse keren opgelost.

Bram van der Linden
Directeur

  • Copyright © 2018 Mijnschoolinfo Oudercommunicatie | website powered by Taal&Digitaal